Tutustu meihin

Olen suorittanut
2016 Koira-avusteinen sosiaalipedagokiikka
2009 SPL koirankouluttajakurssi

Lisäksi seuraavat Kennelliiton kurssit:

2015 Luonnetestikoetoimitsija
2015 Koirankasvatus tänään 
2014 Koetoimitsija 1
2012 Jalostusneuvoja 2
2011 Kasvattaja 2
2007 Kasvattaja 1
2007 Agilitykouluttaja 1

Olen jäsenenä:
Suomen Kenneliitossa
Vesikoirat ry:ssä
Hyvinkään seudun kennelkerhossa

Meistä ja meidän laumasta

Ensimmäinen Espanjanvesikoira Ella saapui meille Espanjantuontina 2002 ja kantanarttumme Karo 2003 kennel Pevikanista. Kasvatuksen aloittaminen ei ollut etukäteen suunniteltua, vaan pentue pentueelta kiinnostus heräsi ja ajauduin kasvatuksen saloihin. Ensimmäinen pentue syntyi uteliaisuudesta, toinen halusta saada oman koiran jälkeläinen. Toiseen pentueeseen syntyi kuitenkin viisi urosta, joten narttu pitikin hankkia muualta. Näin laumaan saapui Iines, josta tuli Karon pojan morsian.

Kotonamme asustaa tällä hetkellä Iines, Iineksen ja Karon pojan poika Ruu sekä tytär Säde. Espanjanvierailun "tuliaisena" ihanainen Unica sekä nuorimmainen Karon pojan tyttären tytär Kirppu. Arki koirien kanssa on elämäntapa. 

Haluan kehittää osaamistani: yleisesti koirasta eläimenä, sen luontaisista tarpeista ja ominaisuuksista. Haluan oppia tulkitsemaan koirien kommunikointia aina vain paremmin ja kasvattajana säilyttää Espanjankoirien kyvyn toimia omistajansa kaverina erilaisissa harrastuksissa. Yhteistyö sijoituskoirien perheiden ja kasvattien omistajien kanssa sekä koirien kehittymisen seuraaminen ovat palkitsevaa työtä. Erilaiset kurssit ja harjoitukset tuottavat iloa niin koirille kuin itsellenikin. Olemme tutustunut erilaisiin lajeihin: on treenailtu agilityä, rallytokoa, vepeä, näyttelyitä ja ID-jälkikurssit 1 ja 2. Vierailut palvelutalossa kuuluvat myös ohjelmaan. 

Kennellissämme on myös vieraillut kennelneuvoja, jonka raportin voit lukea täältä.

Suomen Kennelliitto myöntää Lauri Vuolasvirta -palkinnon korkeimpana huomionosoituksena ansioituneille kasvattajille. Vuonna 2019 palkinto myönnettiin Márikharonin kennelille.

Kuvia aikaisemmilta vuosilta

Ella&Karo
Ella&Karo
Kimin kanssa kantanarttumme Karo
Kimin kanssa kantanarttumme Karo
Juhannus Rokualla 2007 Kim ja Ella
Juhannus Rokualla 2007 Kim ja Ella
Karo vuonna 2009 Spanieliliiton päänäyttelyssä.
Karo vuonna 2009 Spanieliliiton päänäyttelyssä.
Juhannus Rokualla 2007 Minä ja Karo
Juhannus Rokualla 2007 Minä ja Karo