Pennut

Kennelnimi Marikharon 

Hyväksyttiin 2007 ja vuoteen 2019 mennessä kennelissämme on kasvanut 15 pentuetta. 

Marikharon pennut myydään kenneliitton sopimusta käyttäen, terveystutkituista vanhemmista, sirutettuina, madotettuina, eläinlääkärin tarkistamina. Mukaan tulee kirjalliset ruokinta- ja hoito-ohjeet.
Vesikoirien luonteissa on paljon eroavaisuuksia. Jos olet nähnyt tai tunnet yhden rodun edustajan, ei se vielä kerro siitä minkälainen rotu on! Mutta esimerkiksi näyttelyistä tai harrastuskentiltä löytyy useampia perroja omistajineen. Rotumääritelmä kertoo perusteet, mutta vain vähän käytännöstä. Ota selvää rodun alkuperäisestä käyttötarkoituksesta ja siitä, mihin kaikkeen perroja nykyään käytetään.
 

Jos uskot että sinulla/teillä, on mahdollisuudet panostaa:

8vk-4kk - pikkupennun SOSIALISTAMISEEN
4kk-9kk - pennun KASVATUKSEEN  
9kk-3v    -nuoren KOULUTTAMISEEN            
3v-8v      -aikuisesta HUOLEHTIMISEEN            
8v->         -ikääntyvästä VASTUUN KANTAMISEEN  

Soita p. 040-355 6604 tai laita sähköpostia marita.partanen65@gmail.com Yhteydenotossa kerro perheestäsi. Kerro, missäpäin Suomea asustelette ja miten, millaisia mielenkiinnon kohteita teltä löytyy. Miten olette päätyneet perroon rotuna? Mitä odotatte mahdolliselta omalta koiralta? Onko aikaisempaa koirakokemusta ja jos on niin millaista? Minkälaiseen rooliin koira perheessänne tulee (koti/harrastus/käyttö -koira), minkälaisia odotuksia teillä on kasvattajasta? Tutustu ja haastattele, sillä saa jo hyvää pohjatietoa ja mielelläni neuvon ja kerron rodusta lisää.