Pentulaatikko

SYNTYNEET: Fionan ja Raulin mimmiliiga ( 6 narttua) syntyi 7.5.18. 

Fionan ja Raulin jälkeläisistä odotan iloisia ja innokkaita perheenjäseniä. Harrastuspuolelle potentiaalia erityisesti agilityyn, mejä ja jälkipuolelle.
-> Yhdistelmä Kennelliiton koiranetissä

PENTUEET SUUNNITTEILLA:
2018 syksylle, Markharon Teguila "Säteelle"
2018-2019 talvelle Marikharon Fantastico Feliicia "Maizalle" 

Padimas Whos That Girl "FIONA"  ja Marikharon Fantastico Feelix "RAUL"

Padimas Whos That Girl "Fiona"
Lonkat BB, kyynärät 00, silmät ok.
PRA vapaa, Diluutio vapaa
Näyttely ERI ja SPA suoritettuna
-> Fiona jalostusnetissä

Fiona on energinen, iloinen ja kiltti 5vuotias narttu, jonka lempipuuhiin kuuluu uiminen ja metsälenkit. Rentoutuu mielellään sylissä, nauttien huomiosta ja hellyydestä. Fyysisesti se on kevyt , nopea ja erittäin ketterä. Innokas oppimaan uutta ja onkin helposti motivoitavissa niin ruualla kuin leluilla. Nuorempana sen kanssa on treenailtu agilityä. Nenän käyttö on luontaista ja tarkkaa. Fiona onkin suorittanut Spanieleiden taipumuskokeen, saaden erityismaininnan täydellisestä jäljestämisestä.

Marikharon Fantastico Feelix "Raul" 
Lonkat C/C, kyynärät 0, silmat ok., LTV0
PRA vapaa, Diluutio vapaa LTE 202p., Näyttely SERT 

Raul on aktiivinen, fiksu, näyttelyissäkin komeaksi todettu, 3-vuotias uros. Raul on innokkaana aina siellä missä muukin perhe touhuaa. Tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, niin lasten kuin aikuistenkin. Harrastuksina on toko ja metsästys. Metsästyksessä pääasiallinen käyttötarkoitus vesilintujen nouto ja etsintä, mikä sujuukin hienosti. Uusimpana harrastuksena Raulin kanssa on tutustuttu agilityyn, peruskurssin verran. Nopea oppimiskyky ja into näkyy kaikessa tekemisessä.
Raul on F-pentueesta