Omat koirat

Gotcha Halloween "Iines"

Synt. 28.10.09
Säkä 46, paino 18kg.
Iines on Iloinen ja ystävällinen, avoin kaikille ihmisille ja sosiaalinen uroskoirille. Omalla reviirillä hyväksyy nartut kuhan osoittaa ensin paikan. Iineksen kanssa on treenailtu nuorempana rallytokoa ja agilityä. BH-koe ja MH suoritettu. Näyttelystä Serti. Iines on suorittanut Kennelliiton kaverikoiratestin ja vierailut palvelutaloissa  kuuluvat Iineksen elämään. 

-> Iines koiranetissä

Marikharon Trumpet "Ruu"

Synt. 3.10.2012
Säkä 48 cm paino 20 kg.
Vahva ja toiminnallinen uros. Suoraviivainen, rehti ja rehellinen luonne.

Ruun ehdotonta lempipuuhaa on vesipelastus, jossa jaksaminen tuntuu olevan loputonta. Verijäljellä on myös luontainen into. Noutaminen maasta ja vedestä niinikään mielipuuhaa. LET ja MH suoritteuna. Näyttelystä ERI. 
-> Ruu koiranetissä

FI MVA Marikharon Teguila "Säde"

Synt. 3.10.2012
Säkä 45cm,  paino 16 kg. Perusluonteeltaan rauhallinen ja nöyrä. Hoitaa pihan vahdin hommat mallikkaasti. Säteen kanssa on Rallytokoiltu ja kokeiltu paimennusta,  jossa osoitti luontaista taipumusta. BH- koe suoritettu 

-> Säde koiranetissä

Unika De Tierra De Olivos "Unica"

Synt 13.11.15
Säkä 44 cm paino 14.6 kg

Unica, Espanjan tuonti on ystävällinen, iloinen, ahne ja nöyrä kaikkien ystävä ja lauman rauhanrakentaja. Unican kanssa olen suorittanut Sosialipedagokiikan koulutuksen, kohderyhmänä ikääntyvät kehitysvammaiset. 

-> Unica koiranetissä

Marikharon Kinder "Kirppu"

Synt. 9.6.16
Säkä 44 cm paino 14 kg. Ketterä, iloinen ja itsenäinen. Sosiaalinen pusuttelija. Kirppu palautui meille 7 kk iässä, omistajan menehdyttyä äkillisesti. 

-> Kirppu koiranetissä